Verjaardag Ab Hofstee

Ab Hofstee
Ab Hofstee 11-10-1919 - 14-11-1985

Ab Hofstee is in de herfst van 1919 op zaterdag 11 oktober geboren. Ab Hofstee is in de herfst van 1985 op donderdag 14 november overleden. Het sterrenbeeld van Ab Hofstee is Weegschaal.

Ab Hofstee is 66 jaar oud geworden.

Ab Hofstee was een Nederlands acteur en zanger.
Benieuwd welke bekende en beroemde mensen er nog meer jarig zijn in de maand oktober of meer specifiek op 11 oktober, vind de verjaardagen van alle bekende en beroemde mensen gemakkelijk terug op verjaardag-365.nl.

Je kunt natuurlijk ook zoeken op Ab of Hofstee om te zien welke bekende en beroemde mensen met dezelfde voornaam of achternaam in de verjaardagskalender staan.

Link naar verjaardag-365.nl
Ctrl + C om naar clipboard te kopiëren

Recent bekeken
Verjaardagen-365.nl

Ook zo benieuwd wie er vandaag jarig zijn? Op verjaardagen-365.nl vindt je het overzicht met de verjaardagen van alle beroemdheden, BN'ers, artiesten, acteurs, actrices, en andere bekende mensen uit binnen- en het buitenland. Vergeet geen enkele verjaardag meer met verjaardagen-365.nl

Contact

De informatie op deze website proberen we zoveel en vaak mogelijk te updaten. Zijn wij iemand vergeten, klopt er iets niet of wil je ons meehelpen om de informatie en het verjaardagen overzicht verder uit te breiden, laat het ons weten en Help ons mee.